Tautrekking på skuta

Vil du seile med på The Tall Ships Races 2018?

Kvitsøy kommune lyser ut 2 medseilerplasser.

I år er Stavanger vertshavn i The Tall Ships Races som arrangeres i juli. I denne forbindelse har Formannskapet i Kvitsøy kommune vedtatt å bevilge tilskudd til 2 medseilerplasser i racet.

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn eller sosial bakgrunn. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken.

Alle innbyggere i Kvitsøy kommune mellom 15 og 25 år kan søke om å få en av de to medseilerplassene som lyses ut. Medseilerne vil få god opplæring av seilskutas faste mannskap og du trenger ikke å ha noen seilingserfaring fra før.

I 2018 seiler The Tall Ships Races i Nordsjøen og Kvitsøy kommune er tildelt 2 medseilerplasser på etappen Esbjerg (Danmark) – Stavanger 20.-28. Juli.

The Tall Ships Races organiserer transport til og fra vertshavnene, og det vil være voksne kontaktpersoner i vertshavnene, som følger opp deg og andre medseilere fra regionen ved behov. Du kan lese mer om The Tall Ships Races her.

Kvitsøy kommune dekker medseilernes kostnader men det er påkrevd med egen reiseforsikring.

Vil du være med på et eventyr til havs kan du sende en søknad til Kvitsøy kommune innen 20. februar 2018. Søknaden sendes på mail til post@kvitsoy.kommune.no. Merk søknaden med Tall Ships Races 2018.